Dans die lambada, schat
Kom mijn liefste! Dans deze lambada
Hij komt! Met korte, lichte passen
Heen en weer brengt me goed
Zwaai je heupen naar links en rechts
Schud het lichaam, schud mijn prinses
Je ziet er mooi uit in de mouwloze blouse
Laag uitgesneden met de buik helemaal naar buiten.
Je bent echt mooi in de korte rok
En in deze rub rub weet je heel goed
De knieën heen en weer buigen
Je maakt me zoveel verliefder
Gek en heel gek op jou, mijn godin
Dans die lambada die nooit uit de mode raakt
Met korte, lichte stappen wil ik jou.