תרקוד את הלמבדה הזאת, מותק

 

בואי אהובי! תרקוד את הלמבדה הזו

הוא מגיע! בצעדים קצרים וקלים

הלוך ושוב לוקח אותי נכון

סובב את הירכיים ימינה ושמאלה

תנער את הגוף, תנער את הנסיכה שלי

את נראית יפה בחולצה ללא שרוולים

חתך נמוך עם הבטן עד הסוף.

 

את ממש יפה בחצאית הקצרה

ובשפשוף זה אתה יודע טוב מאוד

כיפוף הברכיים קדימה ואחורה

אתה עושה אותי הרבה יותר מאוהב

משוגעת ומאוד מטורפת עלייך, האלה שלי

תרקוד את הלמבדה הזו שלעולם לא יוצאת מהאופנה

בצעדים קצרים וקלים, אני רוצה אותך.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744306
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.