Zapleši to lambado, srček
Pridi ljubezen moja! Zapleši to lambado
Prihaja! S kratkimi, lahkimi koraki
Naprej in nazaj me pelje desno
Zanihajte z boki levo in desno
Stresi telo, stresi mojo princeso
Izgledaš čudovito v bluzi brez rokavov
Nizek izrez s trebuhom do konca.
Res si lepa v kratkem krilu
In v tem drgnjenju dobro veš
Upogibanje kolen naprej in nazaj
Zaradi tebe sem toliko bolj zaljubljen
Nora in zelo nora nate, moja boginja
Zaplešite tisto lambado, ki nikoli ne gre iz mode
S kratkimi, lahkimi koraki te želim.