Dans den lambada, skat
Kom min elskede! Dans denne lambada
Han kommer! Med korte, lette skridt
Frem og tilbage tager mig ret
Sving dine hofter til venstre og højre
Ryst kroppen, ryst min prinsesse
Du ser smuk ud i den ærmeløse bluse
Lavt skåret med maven helt ud.
Du er virkelig smuk i den korte nederdel
Og i denne rub rub ved du godt
Bøjer knæene frem og tilbage
Du gør mig så meget mere forelsket
Vild og meget vild med dig, min gudinde
Dans den lambada, der aldrig går af mode
Med korte, lette skridt vil jeg have dig.