Dans daardie lambada, skat

 

 

Kom my lief! Dans hierdie lambada

Hy kom! Met kort, ligte treë

Heen en weer vat my reg

Swaai jou heupe links en regs

Skud die lyf, skud my prinses

Jy lyk pragtig in die moulose bloes

Laag gesny met die maag heeltemal uit.

 

Jy is regtig pragtig in die kort rompie

En in hierdie vryfvryf weet jy baie goed

Buig die knieë heen en weer

Jy maak my soveel meer verlief

Mal en baie mal oor jou, my godin

Dans daardie lambada wat nooit uit styl raak nie

Met kort, ligte treë wil ek jou hê.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744273
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.