Piękna i triumfująca brunetka

 

 

 

Nie mam powodu, żeby o tobie mówić

Jeśli godziny szybko minęły

Nigdy nie wyobrażaj sobie, co się nie wydarzyło

Po prostu wiedz, że kocham cię szaleńczo.

 

Na wszystkie okazje naszej miłości

Tam zawsze będzie przejście

W tym analogicznym miejscu znajduje się gaj

Być może las z wieloma stratami.

 

Ważne jest, aby pomścić uczucie

W dżunglach i lasach, które tu są

Kwieciste miejsce okien kochanków

Gdzie szukam mojej miłości stamtąd.

 

Piękna i triumfująca brunetka

Depcze lasy i zarośla

Ssij moje usta w pocałunkach

Ta dziewczyna uwielbia cafuné.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744166
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.