یو ښکلی او بریالۍ برونیټ

 

زه ستاسو په اړه د خبرو کولو لپاره هیڅ دلیل نلرم

که ساعتونه ژر تېر شول

هیڅکله تصور مه کوئ چې څه پیښ شوي ندي

بس پوه شه چې زه له تاسره مینه لرم.

 

زموږ د مینې په ټولو مواردو کې

هلته به تل یوه لاره وي

په دې ورته ځای کې یو باغ دی

شاید یو ځنګل د ډیری زیانونو سره.

 

مهمه خبره د غچ اخیستلو احساس دی

په ځنګلونو او ځنګلونو کې چې دلته دي

د مینه والو کړکیو ګلانو ځای

چیرته چې زه خپله مینه لټوم هلته.

 

یو ښکلی او بریالۍ برونیټ

لرګي او دښتې تر پښو لاندې کوي

زما شونډې په بوسو کې وخوړلې

دا نجلۍ کافون خوښوي.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744163
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.