एक सुन्दर र विजयी श्यामला
मसँग तिम्रो बारेमा कुरा गर्ने कुनै कारण छैन
यदि घण्टा छिटो बित्यो
के भएको छैन भनेर कहिल्यै कल्पना नगर्नुहोस्
केवल थाहा छ कि म तिमीलाई पागलपन मा माया गर्छु।
हाम्रो प्रेमको सबै अवसरहरूमा
त्यहाँ सधैं एक मार्ग हुनेछ
त्यो समान ठाउँमा एउटा ग्रोभ छ
सायद धेरै घाटा भएको जंगल।
महत्त्वपूर्ण कुरा भावना बदला लिनु हो
यहाँ भएका जङ्गल र जङ्गलमा
प्रेमीका झ्यालहरूको फूलबारी ठाउँ
जहाँ म आफ्नो स्नेह खोज्छु।
एक सुन्दर र विजयी श्यामला
जङ्गल र झाडीहरू कुल्ची पार्छ
चुम्बनमा मेरो ओठ चुस्नुहोस्
यो केटी एक क्याफुन मनपर्छ।