Bruna sabiħa u trijonfanti
M'għandi l-ebda raġuni biex nitkellem dwarek
Jekk is-sigħat għaddew malajr
Qatt timmaġina dak li ma ġarax
Kun af li nħobbok bil-ġenn.
Fl-okkażjonijiet kollha tal-imħabba tagħna
Dejjem ikun hemm passaġġ hemmhekk
F'dak il-post analogu hemm masġar
Forsi foresta b'ħafna telf.
L-importanti hu li nivvendika s-sentiment
Fil-ġungla u l-foresti li hawn
Post tal-fjuri ta 'twieqi ta' min iħobb
Fejn infittex l-affezzjoni tiegħi minn hemm.
Bruna sabiħa u trijonfanti
Tramples l-imsaġar u ħxuna
Terda xofftejja fil-bews
Din it-tfajla tħobb cafuné.