Egy gyönyörű és diadalmas barna
Nincs okom rólad beszélni
Ha gyorsan teltek az órák
Soha ne képzeld el, mi nem történt
Csak tudd, hogy őrülten szeretlek.
Szerelmünk minden alkalmával
Mindig lesz ott egy átjáró
Azon a hasonló helyen van egy liget
Talán egy erdő sok veszteséggel.
A legfontosabb, hogy bosszút állj az érzésért
Az itteni dzsungelekben és erdőkben
A szerelmesek ablakainak virágos helye
Ahol a szeretetemet onnan keresem.
Egy gyönyörű és diadalmas barna
Letaposja az erdőket és a bozótokat
Szívd csókokkal az ajkaimat
Ez a lány szereti a kávézót.