Een mooie en triomfantelijke brunette
Ik heb geen reden om over jou te praten
Als de uren snel voorbij gingen
Stel je nooit voor wat er niet is gebeurd
Weet gewoon dat ik zielsveel van je hou.
Bij alle gelegenheden van onze liefde
Daar zal altijd een doorgang zijn
Op die analoge plek is een bosje
Wellicht een bos met veel verliezen.
Het belangrijkste is om het gevoel te wreken
In de oerwouden en bossen die hier zijn
Bloemrijke plaats van geliefden ramen
Waar ik van daaruit mijn genegenheid zoek.
Een mooie en triomfantelijke brunette
Vertrapt de bossen en struikgewas
Zuig mijn lippen in kusjes
Dit meisje houdt van een cafuné.