ברונטית יפה ומנצחת

 

 

אין לי סיבה לדבר עליך

אם השעות עברו מהר

לעולם אל תדמיין מה לא קרה

רק שתדעי שאני אוהב אותך בטירוף.

 

בכל אירועי האהבה שלנו

תמיד יהיה שם מעבר

באותו מקום מקביל יש חורשה

אולי יער עם אבדות רבות.

 

הדבר החשוב הוא לנקום את התחושה

בג'ונגלים וביערות שיש כאן

מקום פרחוני של חלונות אוהבים

איפה אני מחפש את החיבה שלי משם.

 

ברונטית יפה ומנצחת

רומס את היער והסבך

מוצץ את שפתיי בנשיקות

הבחורה הזו אוהבת קפאונה.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744139
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.