'n Pragtige en triomfantlike donkerkop
Ek het geen rede om oor jou te praat nie
As die ure vinnig verbygegaan het
Moet jou nooit voorstel wat nie gebeur het nie
Weet net dat ek baie lief is vir jou.
By alle geleenthede van ons liefde
Daar sal altyd 'n deurgang daar wees
Op daardie soortgelyke plek is daar 'n bos
Miskien 'n woud met baie verliese.
Die belangrikste ding is om die gevoel te wreek
In die oerwoude en woude wat hier is
Bloemryke plek van liefhebbers vensters
Waar ek van daar af my liefde soek.
'n Pragtige en triomfantlike donkerkop
Vertrap die bosse en ruigtes
Suig my lippe in soene
Hierdie meisie is mal oor 'n cafuné.