Meneküljünk a Proxima Centauri b
Éjszaka, fussunk el, szerelmem
Fogd erősen a kezem
Fussunk el, ez nem a mi helyünk
Menjünk a Centaurus csillagképhez
Élőben a vörös törpe Proxima Centauri b
Mindketten boldogok leszünk ebben az új otthonban.
A szeretetem minden, amit nyújtani tudok
Meneküljünk a kémléggömbök és UFO-k elől
Drónokból, műholdakból és repülő tárgyakból
A háborúkról, a politikusokról és az éhezésről
Gyere velem lakni Next b
Egy új otthon, hogy mindig szeretlek.
Csupán kék eget akarok neked adni
Szép virágokkal a kertünkben
A következő Centauri b-ben neked adom
Egy idegen gyermek, hogy szeressük
Meneküljünk a Föld bolygóról szerelmem
Gyorsítsa meg a lépéseket, hogy eljött az ideje.