בואו נברח לפרוקסימה קנטאורי ב

 

בלילה, בואי נברח, אהובי

תחזיק חזק את היד שלי

בוא נברח, זה לא המקום שלנו

בואו נלך לקבוצת הכוכבים קנטאורוס

חי על הגמד האדום Proxima Centauri ב

שנינו נהיה מאושרים בבית החדש הזה.

 

האהבה שלי היא כל מה שאני יכול להציע

בואו נברח מבלוני הריגול והעב"מים

מל"טים, לוויינים וחפצים מעופפים

של מלחמות, פוליטיקאים ורעב

בוא איתי לגור ב-Next b

בית חדש בשבילי לאהוב אותך תמיד.

 

אני רוצה לתת לך שמיים כחולים

עם פרחים יפים בגינה שלנו

בקנטאורי ב' הבא, אני נותן לך אותו

ילד זר שנוכל לאהוב

בוא נברח מכדור הארץ אהובתי

הזרז את הצעדים שהגיע הזמן.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 05/03/2023
Código do texto: T7732965
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.