Нека да избягаме в Проксима Кентавър b
През нощта, нека избягаме, любов моя
Дръж ме здраво за ръката
Да бягаме, това не е нашето място
Да отидем до съзвездието Кентавър
Живее на червеното джудже Proxima Centauri b
И двамата ще бъдем щастливи в този нов дом.
Моята любов е всичко, което мога да предложа
Нека да избягаме от шпионските балони и НЛО
От дронове, сателити и летящи обекти
На войни, политици и глад
Елате с мен да живеем в Next b
Нов дом за мен, за да те обичам винаги.
Искам да ти дам изцяло синьо небе
С красиви цветя в нашата градина
В следващия Centauri b ви го давам
Извънземно дете, което да обичаме
Нека избягаме от планетата Земя, любов моя
Ускорете стъпките, че е дошло времето.