Kom ons ontsnap na Proxima Centauri b
Snags, kom ons hardloop weg, my lief
Hou my hand styf vas
Kom ons hardloop weg, dit is nie ons plek nie
Kom ons gaan na die sterrebeeld Centaurus
Leef op die rooi dwerg Proxima Centauri b
Ons sal albei gelukkig wees in hierdie nuwe huis.
My liefde is al wat ek kan bied
Kom ons ontsnap die spioenasieballonne en UFO's
Van hommeltuie, satelliete en vlieënde voorwerpe
Van oorloë, politici en honger
Kom woon saam met my in Next b
'n Nuwe tuiste vir my om altyd vir jou lief te wees.
Ek wil vir jou 'n blou lug gee
Met mooi blomme in ons tuin
In die volgende Centauri b gee ek dit vir jou
'n Uitheemse kind vir ons om lief te hê
Kom ons ontsnap planeet aarde my liefie
Haas die stappe dat die tyd aangebreek het.