Abdi bogoh ka anjeun leuwih dina Seine
Seuri anjeun ngajadikeun kuring murag asih
Unggal menit ker
Kalayan katingal menawan
Ieu seduces kuring unggal moment.
Kuring meunang lengkep romantis
Ngarasa leungeun anjeun gigireun kuring
Kuring bakal ngadagoan jam kaliwat
Dina léngkah anjeun anu hampang sareng lemes.
Sareng wengi, kuring bakal nunjukkeun ka anjeun Kota Cahaya
Kalawan hérang nu kaluar tina panon anjeun
Urang duaan bakal dahar peuting dina kapal
Admiring lampu kota Paris.
Kuring bakal ngajantenkeun anjeun walungan anu paling indah dina kahirupan kuring
Dina perjalanan kapal ieu meuntas Walungan Seine
Kuring nangkeup jiwa anjeun lembut
Sareng kuring nyium sungut anjeun dina dek.
Anjeun kembang kuring mandi di Walungan Seine ieu
markisa abdi sagemblengna eternalized
Éta sababna kuring nangkeup sareng nyium anjeun langkung seueur
Ngarasakeun lampu Kota Cahaya dina panon anjeun.