Jobban szeretlek a Szajnán
A mosolyod szerelmessé tesz
Minden percben a szabadban
Ezzel a bájos megjelenéssel
Minden pillanatban elcsábít.
Teljesen romantikussá válok
Érzem a kezed az enyém mellett
Várom, hogy teljenek az órák
Könnyed és lágy lépteidben.
Este pedig megmutatom a Fény Városát
Azzal a csillogással, ami a szemedből jön ki
Mi ketten vacsorázunk a hajó fedélzetén
Párizs város fényeiben gyönyörködni.
Életem legszebb folyójává teszlek téged
Ezen a hajókiránduláson a Szajnán
Gyengéden ölelem a lelked
És megcsókolom a rugalmas szádat a fedélzeten.
Te vagy az én virágom, amely ebben a Szajnában fürdik
Szenvedélyem teljesen örökérvényűvé vált
Ezért ölellek és csókollak még jobban
Élvezd a Fény Városának fényeit a szemedben.