אני אוהב אותך יותר על הסיין

 

החיוך שלך גורם לי להתאהב

כל דקה בחוץ

עם המראה המקסים הזה

זה מפתה אותי בכל רגע.

 

אני נהיה רומנטי לגמרי

מרגיש את היד שלך ליד שלי

אני אחכה שהשעות יעברו

בצעדיך הקלילים והרכים.

 

ובלילה, אני אראה לך את עיר האור

עם הניצוץ שיוצא לך מהעיניים

שנינו נאכל ארוחת ערב על סיפון הסירה

מתפעלים מאורות העיר של פריז.

 

אני אהפוך אותך לנהר הכי יפה בחיי

בשייט זה על פני נהר הסיין

אני מחבק את נשמתך בעדינות

ואני מנשק את הפה הגמיש שלך על הסיפון.

 

אתה הפרח שלי רוחץ בנהר הסיין הזה

התשוקה שלי הנצחה לחלוטין

בגלל זה אני מחבק ומנשק אותך יותר

נהנה מאורות עיר האור בעיניך.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 03/02/2023
Código do texto: T7710328
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.