در رود سن بیشتر دوستت دارم

 

لبخندت باعث میشه عاشق بشم

هر دقیقه در فضای باز

با اون قیافه جذاب

هر لحظه مرا اغوا می کند.

 

من کاملا رمانتیک میشم

احساس كردن دست تو كنار دستم

منتظر می مانم تا ساعت ها بگذرد

در قدم های سبک و نرم تو

 

و در شب، شهر نور را به شما نشان خواهم داد

با برقی که از چشمانت بیرون می زند

ما دو نفر در قایق شام خواهیم خورد

تحسین نورهای شهر پاریس.

 

من تو را زیباترین رودخانه زندگیم خواهم کرد

در این سفر با قایق از رودخانه سن

روحت را با مهربانی در آغوش می گیرم

و من دهان انعطاف پذیر تو را روی عرشه می بوسم.

 

تو در حال حمام کردن گل من در این رود سن هستی

اشتیاق من کاملاً جاودانه شد

برای همین بیشتر بغلت می کنم و می بوسم

لذت بردن از نورهای شهر نور در چشمان شما.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 03/02/2023
Código do texto: T7710323
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.