زه تاسو سره په سین - پاریس کې ډیر مینه لرم

 

ستا موسکا زما په مینه کې راګیروي

هره دقیقه بهر

د دې زړه راښکونکي لید سره

دا هره شیبه ما جذبوي.

 

زه په بشپړه توګه رومانتيک شوم

زما په څنګ کې د خپل لاس احساس کول

زه به د ساعتونو لپاره انتظار وکړم

ستاسو په رڼا او نرمو ګامونو کې.

 

او د شپې، زه به تاسو ته د رڼا ښار وښیم

د هغه چمک سره چې ستاسو له سترګو څخه راځي

موږ دواړه به په کښتۍ کې د شپې ډوډۍ وخورو

د پاریس ښار د څراغونو ستاینه.

 

زه به تا په خپل ژوند کې تر ټولو ښکلی سیند جوړ کړم

د سین سیند په اوږدو کې د دې کښتۍ سفر

زه ستاسو روح په نرمۍ سره غاړم

او زه په ډیک کې ستاسو نرمه خوله ښکلوم.

 

ته زما ګل یې په دې سین سیند کې حمام کوي

زما جذبه په بشپړه توګه ابدي شوه

له همدې امله زه تاسو ته غېږ او ښکلوم

ستاسو په سترګو کې د رڼا ښار د څراغونو څخه خوند واخلئ.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 03/02/2023
Código do texto: T7710322
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.