Is breá liom tú níos mó ar an Seine
Cuireann do aoibh gháire orm titim i ngrá
Gach nóiméad amuigh faoin aer
Leis an cuma a fheictear
Seduces sé dom gach nóiméad.
Faighim go hiomlán rómánsúil
Mothú do lámh in aice le mo
Beidh mé ag fanacht leis na huaireanta a rith
I do chéimeanna éadrom agus bog.
Agus san oíche, taispeánfaidh mé Cathair an tSolais duit
Leis an sparkle a thagann as do shúile
Beidh dinnéar ag an mbeirt againn ar bord an bháid
Admiring na soilse na cathrach i bPáras.
Déanfaidh mé an abhainn is áille i mo shaol duit
Ar an turas báid seo trasna Abhainn na Seine
Glacaim go bog le d’anam
Agus póg mé do bhéal supple ar deic.
Is tusa mo bhláth ag folcadh san Abhainn Sheáin seo
Mo paisean eternalized go hiomlán
Sin an fáth a bhfuil mé ag barróg agus ag póg duit níos mó
Ag baint suilt as soilse Chathair na Solais i do shúile.