My liefie, dans op hierdie treffer
Ek is mal daaroor as jy my nooi
En doen 'n ander choreografie
Verbrand die vette in hierdie treffer
Sinkronisering tussen bene en kop
Die arms en heupe kom in goeie vorm uit.
In hierdie aansteeklike klimaat saam met jou
Ek voel jy is 'n pragtige diva
Delf deur die bewegingsrepertorium
Opbeur al my tyd
En verander jou liggaam in 'n ster.
Bekende meisie en super ontspanne
Jy beur my op in hierdie lyfstorm
Soen my in die wolke van my gedagtes
In die ritme van die musiek wil ek net jou hê
In die buigsaamheid en bemeestering van wil.