Dit is hoe ek jou liefhet
Ek is die sultan van al jou koninklikes
Die edele keiser van hierdie kasteel
Met jou toegeneentheid verdien
Jy bou 'n soewereine gebore
Lief vir jou soos 'n prinses
Ek maak jou sy mees volmaakte verdediging.
Jy maak die vlerke van jou tere bekoring oop
Vul my met die geur van die soen
In daardie balsem met duisend drukkies
Ek sal jou in my arms neem
Gee jou troos sonder ure
Merk die liefde wat in my woon.
Wat ek gee is so min en sonder oordrywing
Kleur selfs jou verbeelding in
Ons twee kan bo-op die maan dans
Die liedjie I'm Alive deur Celine Dion
Dans in rooi rok en puntskoene
Jy is my pragtige vegter wonder vrou.