اینجوری دوستت دارم

 

من سلطان همه سلطنت تو هستم

امپراطور نجیب این قلعه

با محبت شما به دست آورده است

شما ایجاد یک حاکمیت متولد شده است

مثل یک شاهزاده خانم دوستت دارم

من شما را کامل ترین دفاع او می کنم.

 

شما بال های جذابیت لطیف خود را باز می کنید

مرا از عطر بوسه پر کن

در آن مرهم با هزار آغوش

تو را در آغوشم خواهم گرفت

بدون ساعت به شما آرامش می دهد

نشان دادن محبتی که در من زندگی می کند.

 

چیزی که من می دهم بسیار کم و بدون اغراق است

حتی تصورات خود را رنگ آمیزی کنید

ما دو نفر می توانیم بالای ماه برقصیم

آهنگ I'm Alive از سلین دیون

رقصیدن با لباس قرمز و کفش های نوک تیز

تو زن شگفت انگیز جنگجوی زیبای من هستی.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 19/01/2023
Código do texto: T7699219
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.