Dette er hvordan jeg elsker deg
Jeg er sultanen for alle dine kongelige
Den adelige keiseren av dette slottet
Med din hengivenhet fortjent
Du bygger en suveren født
Elsker deg som en prinsesse
Jeg gjør deg til hans mest perfekte forsvar.
Du åpner vingene til din ømme sjarm
Fyll meg med duften av kysset
I den balsamen med tusen klemmer
Jeg vil ta deg i armene mine
Gir deg komfort uten timer
Markerer kjærligheten som bor i meg.
Det jeg gir er så lite og uten overdrivelse
Til og med å fargelegge fantasien din
Vi to kan danse på toppen av månen
Sangen I'm Alive av Celine Dion
Danser i rød kjole og spisse sko
Du er min vakre krigervidunderkvinne.