Sådan elsker jeg dig
Jeg er sultanen for alle dine kongelige
Den adelige kejser af dette slot
Med din hengivenhed optjent
Du bygger en suveræn født
Elsker dig som en prinsesse
Jeg gør dig til hans mest perfekte forsvar.
Du åbner vingerne af din ømme charme
Fyld mig med duften af kysset
I den balsam med tusinde kram
Jeg vil tage dig i mine arme
Giver dig komfort uden timer
At markere den hengivenhed, der bor i mig.
Det jeg giver er så lidt og uden overdrivelse
Selv farvelægge din fantasi
Vi to kan danse på toppen af månen
Sangen I'm Alive af Celine Dion
Dans i rød kjole og spidse sko
Du er min smukke kriger vidunderkvinde.