Így szeretlek
Én vagyok a királyságod szultánja
E vár nemes császára
Megszerzett szereteteddel
Egy szuverén születésűt építesz
Úgy szeretlek, mint egy hercegnőt
Téged teszlek a legtökéletesebb védelmébe.
Felnyitod gyengéd varázsod szárnyait
Tölts meg a csók illatával
Abban a balzsamban ezer öleléssel
a karomba veszlek
Órák nélkül nyújt kényelmet
Megjelölve a bennem élő szeretetet.
Amit én adok, az olyan kevés és túlzás nélkül
Még a képzeletedet is színezve
Mi ketten táncolhatunk a hold tetején
Celine Dion I'm Alive című dalát
Piros ruhában és hegyes cipőben táncol
Te vagy az én gyönyörű harcos csodanőm.