Tako te ljubim
Jaz sem sultan vseh vaših kraljev
Plemeniti cesar tega gradu
Z vašo zasluženo naklonjenostjo
Zgradite rojenega suverena
Ljubim te kot princeso
Postavljam ti njegovo najbolj popolno obrambo.
Odpreš krila svojega nežnega šarma
Napolni me z vonjem poljuba
V tistem balzamu s tisočerimi objemi
Vzel te bom v naročje
Daje vam udobje brez ur
Označevanje naklonjenosti, ki živi v meni.
Kar dam, je tako malo in brez pretiravanja
Celo barvanje vaše domišljije
Midva lahko pleševa na vrhu lune
Pesem I'm Alive Celine Dion
Ples v rdeči obleki in špicah
Ti si moja čudovita bojevnica, čudežna ženska.