Éτσι σε αγαπώ

 

Είμαι ο σουλτάνος ​​όλων των βασιλικών σου

Ο ευγενής αυτοκράτορας αυτού του κάστρου

Με τη στοργή σας κερδισμένη

Χτίζεις ένα κυρίαρχο γεννημένο

Σε αγαπώ σαν πριγκίπισσα

Σας κάνω την πιο τέλεια άμυνά του.

 

Ανοίγεις τα φτερά της τρυφερής σου γοητείας

Γέμισε με με το άρωμα του φιλιού

Σε εκείνο το βάλσαμο με τις χίλιες αγκαλιές

θα σε πάρω στην αγκαλιά μου

Σας δίνει άνεση χωρίς ώρες

Σηματοδοτώντας τη στοργή που ζει μέσα μου.

 

Αυτά που δίνω είναι τόσο λίγα και χωρίς υπερβολές

Ακόμη και να χρωματίσετε τη φαντασία σας

Οι δυο μας μπορούμε να χορέψουμε στην κορυφή του φεγγαριού

Το τραγούδι I'm Alive της Celine Dion

Χορεύοντας με κόκκινο φόρεμα και πουέντ παπούτσια

Είσαι η όμορφη πολεμίστριά μου γυναίκα.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 19/01/2023
Código do texto: T7699209
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.