Tabhair seans dom
Ba mhaith liom dul ar ais i do airm
Mo grá! tabhair seans amháin eile dom
Ní féidir deireadh lenár ngrá
An gean atá agam duit
Tá sé i bhfad níos mó ná na cruinne
Áit a bhfuil magma an lullaby seo ar snámh.
Ná fág mé liom a ar an mbóthar folamh
Tá bláth ag teastáil ó mo ghairdín
Tar isteach i mo lámha arís.
Ba mhaith liom tú, tá grá agam duit agus ba mhaith liom tú an oiread sin
oscailt ócáid amháin eile
Agus cuir ar mo chroí an t-amhrán seo a chanadh.
Ná fág mé caillte
Tá mé le mo chroí
ar fad, gach páirtí
Ba mhaith liom an-áthas ar do aoibh gháire
Tar, cailín deas grá dom
Tá mé craiceáilte faoin deis seo.
Cónaím laethanta agus oícheanta le samhlaíocht
Ag smaoineamh ort i measc mo rósanna
Is tusa péarla cumhra mo ghairdín.