Adj egy esélyt
Vissza akarok menni a karjaidba
Szerelmem! adj még egy esélyt
Szerelmünk nem érhet véget.
Az irántad érzett vonzalom
Sokkal nagyobb, mint az univerzum
Ahol ennek az altatódalnak a magmája lebeg.
Ne hagyj egyedül ezen az üres úton
A kertemnek szüksége van egy virágra
Gyere újra a karjaimba.
Akarlak, szeretlek és nagyon akarlak
nyisson meg még egy alkalmat
És énekelje a szívem ezt a dalt.
Ne hagyj elveszve
a szívemmel vagyok
minden, minden buli.
A mosolyod örömét akarom
Gyere szép lány szeress
Megőrülök ettől a lehetőségtől.
Éjjel-nappal a képzeletekkel élek
Rád gondolok rózsáim között
Te vagy kertem illatos gyöngye.