Geef me een kans

 

Ik wil terug in je armen gaan

Mijn liefde! geef me nog een kans

Onze liefde kan niet eindigen

 

De genegenheid die ik voor je heb

Het is veel groter dan het universum

Waar het magma van dit slaapliedje drijft.

 

Laat me niet alleen op deze lege weg

Mijn tuin heeft een bloem nodig

Kom weer in mijn armen.

 

Ik wil je, ik hou van je en ik wil je zo graag

open nog een gelegenheid

En laat mijn hart dit lied zingen.

 

laat me niet verloren

Ik ben met mijn hart

allemaal, allemaal feest

 

Ik wil de vreugde van je glimlach

Kom mooi meisje, hou van me

Ik ben gek op deze kans.

 

Ik leef dag en nacht met fantasieën

Ik denk aan jou tussen mijn rozen

Jij bent de geurige parel van mijn tuin.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/01/2023
Código do texto: T7691776
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.