Δώσε μου μια ευκαιρία

 

Θέλω να επιστρέψω στην αγκαλιά σου
Αγάπη μου! δώσε μου μια ακόμα ευκαιρία
Η αγάπη μας δεν μπορεί να τελειώσει

 

Η στοργή που έχω για σένα
Είναι πολύ μεγαλύτερο από το σύμπαν
Εκεί που επιπλέει το μάγμα αυτού του νανουρίσματος.

 

Μη με αφήνεις μόνη σε αυτόν τον άδειο δρόμο
Ο κήπος μου χρειάζεται ένα λουλούδι
Έλα πάλι στην αγκαλιά μου.

 

Σε θέλω, σε αγαπώ και σε θέλω τόσο πολύ
ανοίξτε άλλη μια περίσταση
Και κάνε την καρδιά μου να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι.

 

μη με αφήσεις χαμένο
Είμαι με την καρδιά μου
όλα, όλα κόμμα

 

Θέλω τη χαρά του χαμόγελου σου
Έλα όμορφη κοπέλα να με αγαπάς
Είμαι τρελός για αυτή την ευκαιρία.

 

Ζω μέρες και νύχτες με φαντασία
Σε σκέφτομαι ανάμεσα στα τριαντάφυλλά μου
Είσαι το μυρωδάτο μαργαριτάρι του κήπου μου.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/01/2023
Código do texto: T7691774
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.