дай ми шанс

 

Искам да се върна в ръцете ти
Моя любов! дай ми още един шанс
Нашата любов не може да свърши.

 

Привързаността, която изпитвам към теб
Той е много по-голям от Вселената
Където се носи магмата на тази приспивна песен.

 

Не ме оставяй сам на този пуст път
Моята градина има нужда от цвете
Ела пак в ръцете ми.

 

Искам те, обичам те и те желая толкова много
отвори още един повод
И накарай сърцето ми да пее тази песен.

 

не ме оставяй изгубен
Аз съм със сърцето си
всички, всички страни.

 

 

 

 

 

Искам радостта от твоята усмивка
Ела хубаво момиче обичай ме
Луд съм по тази възможност.

 

Живея дни и нощи с въображение
Мисля за теб сред моите рози
Ти си уханната перла на моята градина.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/01/2023
Código do texto: T7691694
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.