Giv mig en chance

 

Jeg vil tilbage i dine arme
Min elskede! giv mig en chance mere
Vores kærlighed kan ikke ende.

 

Den hengivenhed, jeg har for dig
Det er meget større end universet
Hvor magmaet i denne vuggevise svæver.

 

Lad mig ikke være alene på denne tomme vej
Min have trænger til en blomst
Kom i mine arme igen.

 

Jeg vil have dig, jeg elsker dig og jeg ønsker dig så meget
åbne endnu en lejlighed
Og få mit hjerte til at synge denne sang.

 

efterlad mig ikke tabt
Jeg er med mit hjerte
alle, alle parter.

 

Jeg vil have glæden ved dit smil
Kom søde pige elsker mig
Jeg er vild med denne mulighed.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/01/2023
Código do texto: T7691692
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.