Загрли ме и пољуби ме у уста

 

Моја љубав! Приђи ми,
Не љути се, ја сам само твоја љубав,
Никада или никада неће бити другог на мом месту.

 

Ако мислиш да ја не размишљам о нашој љубави
Нисте у праву. потпуно заборављена
Сећаш се шта сам рекао? Друге неће бити.

 

Молимо вас! Затворите завесе на својој визији.
Запамтите ако. Ја сам једина љубав у твом животу
А наша заједница је стварна у свему што постојим.

 

Пољуби ме! Осети укус мог пољупца на својим устима
Загрли ме јаче и реци ми да ли ме волиш?
Пољуби ме нежније ових последњих неколико минута.

 

Сачувај сузе за други пут,
Нема потребе да плачете због овог погрешног тренутка
Хоћемо ли плесати уз ову живахну музику? Ми ћемо?

 

Врло добро! Пустите своје птице из кавеза
И дођи к мени, осмехујући се у овој радости
Волим те свако јутро на жарком сунцу.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691561
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.