Kram och kyss mig på munnen

 

Min kärlek! kom nära mig,
Var inte arg, jag är bara din kärlek,
Aldrig eller aldrig kommer det att finnas någon annan i mitt ställe.

 

Om du tror att jag inte tänker på vår kärlek
Du har fel. helt bortglömd
Kommer du ihåg vad jag sa? Det blir ingen annan.

 

Snälla du! Stäng gardinerna för din syn.
Kom ihåg om. Jag är den enda kärleken i ditt liv
Och vårt förbund är på riktigt i allt jag finns.

 

Kyss mig! Känn smaken av min kyss på din mun
Krama mig hårdare och berätta om du älskar mig?
Kyss mig mer kärleksfullt de sista minuterna.

 

Spara dina tårar till en annan gång,
Du behöver inte gråta för detta fel ögonblick
Ska vi dansa till denna livfulla musik? Vi ska?

 

Mycket bra! Släpp dina fåglar från buren
Och kom till mig, leende i denna glädje
Jag älskar dig varje morgon i den brännande solen.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691555
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.