Przytul mnie i pocałuj w usta

 

Moja miłość! zbliż się do mnie,
Nie gniewaj się, jestem tylko twoją miłością,
Nigdy lub nigdy nie będzie innego na moim miejscu.

 

Jeśli myślisz, że ja nie myślę o naszej miłości
Mylisz się. całkowicie zapomniany
Pamiętasz, co powiedziałem? Nie będzie innego.

 

Proszę! Zamknij zasłony na swojej wizji.
Pamiętaj, jeśli. Jestem jedyną miłością w twoim życiu
A nasz związek jest prawdziwy we wszystkim, co istnieję.

 

Pocałuj mnie! Poczuj smak mojego pocałunku na swoich ustach
Przytul mnie mocniej i powiedz czy mnie kochasz?
Całuj mnie czule przez te ostatnie minuty.

 

Zachowaj łzy na inny czas,
Nie ma potrzeby płakać za ten niewłaściwy moment
Czy zatańczymy do tej wibrującej muzyki? Będziemy?

 

Bardzo dobrze! Wypuść ptaki z klatki
I przyjdź do mnie, uśmiechając się w tej radości
Kocham cię każdego ranka w palącym słońcu.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691547
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.