دهانم را در آغوش بگیر و ببوس

 

 

عشق من! به من نزدیک شو،

عصبانی نباش من فقط عشق تو هستم
هرگز یا هرگز دیگری جای من نخواهد بود.

 

اگر فکر می کنی که من به عشقمان فکر نمی کنم
اشتباه می کنی. کاملا فراموش شده
یادته چی گفتم؟ دیگری وجود نخواهد داشت.

 

لطفا! پرده های دید خود را ببندید.
به یاد داشته باشید اگر. من تنها عشق زندگی تو هستم
و اتحاد ما در هر چیزی که من وجود دارد واقعی است.

 

منو ببوس! طعم بوسه من را در دهان خود احساس کنید
محکم تر بغلم کن و بگو دوستم داری؟
این چند دقیقه با محبت بیشتری مرا ببوس.

 

اشک هایت را برای زمانی دیگر حفظ کن،
نیازی به گریه برای این لحظه اشتباه نیست
آیا باید با این موسیقی پر جنب و جوش برقصیم؟ ما خواهیم کرد؟

 

خیلی خوب! پرندگان خود را از قفس رها کنید
و در این شادی به سمت من بیا
هر روز صبح زیر آفتاب سوزان دوستت دارم.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691544
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.