Ölelj meg és csókolj szájon

 

Szerelmem! Gyere közel hozzám,
Ne haragudj, én csak a szerelmed vagyok,
Soha vagy soha nem lesz más a helyemen.

 

Ha úgy gondolja, hogy nem gondolok a szerelmünkre
Tévedsz. teljesen elfelejtve
Emlékszel, mit mondtam? Nem lesz más.

 

Kérem! Zárd be a függönyt a látásod előtt.
Ne feledje, ha. Én vagyok az egyetlen szerelem az életedben
És a mi szakszervezetünk minden létezőmben valóságos.

 

Csókolj meg! Érezd a csókom ízét a szádon
Ölelj szorosabbra és mondd meg, szeretsz-e?
Csókolj meg gyengédebben az utolsó percekben.

 

Tartsd a könnyeidet egy másik alkalomra,
Nem kell sírni ezért a rossz pillanatért
Táncoljunk erre a vibráló zenére? Mi fogunk?

 

Nagyon jól! Engedd ki a madarakat a ketrecből
És gyere hozzám, mosolyogva ebben az örömben
Szeretlek minden reggel a tűző napon.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691530
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.