Knuffel en kus me op de mond

 

Mijn liefde! kom dicht bij me,
Wees niet boos, ik ben gewoon je liefde
Nooit of nooit zal er een ander in mijn plaats komen.

 

Als je denkt dat ik niet aan onze liefde denk
Je hebt ongelijk. totaal vergeten
Weet je nog wat ik zei? Er zal geen andere zijn.

 

Alstublieft! Sluit de gordijnen voor uw zicht.
Onthoud als. Ik ben de enige liefde in je leven
En onze verbintenis is echt in alles wat ik besta.

 

Kus me! Voel de smaak van mijn kus op je mond
Knuffel me steviger en vertel me of je van me houdt?
Kus me meer liefdevol de laatste paar minuten.

 

Bewaar je tranen voor een andere keer,
Je hoeft niet te huilen om dit verkeerde moment
Zullen we dansen op deze sprankelende muziek? Wij zullen?

 

Erg goed! Laat je vogels uit de kooi
En kom naar me toe, glimlachend in deze vreugde
Ik hou elke ochtend van je in de brandende zon.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691527
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.