Hug agus póg dom ar an béal

 

Mo grá! tar in aice liom,
Ná bíodh fearg ort, níl mé ach do ghrá,
Ní bheidh nó go deo eile i mo áit.

 

Má cheapann tú nach smaoiním ar ár ngrá
Tá tú mícheart. dearmad go hiomlán
Cuimhnigh cad a dúirt mé? Ní bheidh aon cheann eile.

 

Le do thoil! Dún na cuirtíní ar do fhís.
Cuimhnigh má. Is mise an t-aon ghrá i do shaol
Agus tá ár n-aontas fíor i ngach rud atá ann dom.

 

Póg mé! Mothaigh blas mo phóg ar do bhéal
Barróg dom níos déine agus inis dom an bhfuil grá agat dom?
Póg dom níos mó affectionately na cúpla nóiméad anuas.

 

Sábháil do dheora go ceann tamaill eile,
Ní gá go caoineadh ar an nóiméad mícheart
An mbeidh muid ag damhsa leis an gceol bríomhar seo? Déanfaimid?

 

An-mhaith! Scaoil do chuid éin as an gcliabhán
Agus teacht chugam, ag miongháire san áthas seo
Is breá liom tú gach maidin faoi an ghrian saor in aisce,.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691519
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.