Αγκάλιασέ με και φίλησε με στο στόμα

 

Αγάπη μου! έλα κοντά μου,
Μην θυμώνεις, είμαι απλά η αγάπη σου,
Ποτέ ή ποτέ δεν θα υπάρξει άλλος στη θέση μου.

 

Αν νομίζεις ότι δεν σκέφτομαι την αγάπη μας
Κάνετε λάθος. εντελώς ξεχασμένη
Θυμάσαι τι είπα; Δεν θα υπάρχει άλλος.

 

Σας παρακαλούμε! Κλείστε τις κουρτίνες στο όραμά σας.
Θυμηθείτε αν. Είμαι η μόνη αγάπη στη ζωή σου
Και η ένωσή μας είναι αληθινή σε ό,τι υπάρχω.

 

Φίλα με! Νιώσε τη γεύση του φιλιού μου στο στόμα σου
Αγκάλιασέ με πιο σφιχτά και πες μου αν με αγαπάς;
Φίλησέ με πιο στοργικά αυτά τα τελευταία λεπτά.

 

Κράτα τα δάκρυά σου για άλλη φορά,
Δεν χρειάζεται να κλάψετε για αυτή τη λάθος στιγμή
Θα χορέψουμε με αυτή τη ζωντανή μουσική; Εμείς θα?

 

Πολύ καλά! Απελευθερώστε τα πουλιά σας από το κλουβί
Και έλα κοντά μου, χαμογελώντας σε αυτή τη χαρά
Σε αγαπώ κάθε πρωί στον ήλιο που καίει.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691511
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.