תחבק ונשק אותי על הפה

 

אהובי! התקרב אליי,
אל תכעסי, אני רק האהבה שלך,
לעולם או לעולם לא יהיה אחר במקומי.

 

אם אתה חושב שאני לא חושב על האהבה שלנו
אתה טועה. נשכח לגמרי
זוכר מה אמרתי? לא יהיה אחר.

 

אנא! סגור את הווילונות על החזון שלך.
זכור אם. אני האהבה היחידה בחייך
והאיחוד שלנו הוא אמיתי בכל מה שאני קיים.

 

נשקי אותי! הרגיש את הטעם של הנשיקה שלי על הפה שלך
חבק אותי חזק יותר ותגיד לי אם אתה אוהב אותי?
נשק אותי יותר בחיבה בדקות האחרונות.

 

שמור את הדמעות שלך לפעם אחרת,
אין צורך לבכות על הרגע הלא נכון הזה
האם נרקוד לצלילי המוזיקה התוססת הזו? אנחנו נהיה?

 

טוב מאוד! שחרר את הציפורים שלך מהכלוב
ובא אליי, מחייך בשמחה הזו
אני אוהב אותך כל בוקר בשמש היוקדת.


 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691507
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.