Прегърни ме и ме целуни по устата

 

Моя любов! ела близо до мен,
Не се ядосвай, аз съм твоята любов,
Никога или никога няма да има друг на мое място.

 

Ако мислиш, че аз не мисля за нашата любов
Ти грешиш. напълно забравен
Помниш ли какво казах? Друга няма да има.

 

Моля те! Затворете завесите пред вашето виждане.
Спомнете си дали. Аз съм единствената любов в живота ти
И нашият съюз е истински във всичко, което съществувам.

 

Целуни ме! Почувствай вкуса на моята целувка в устата си
Прегърни ме по-силно и ми кажи дали ме обичаш?
Целуни ме по-нежно през последните няколко минути.

 

Запазете сълзите си за друг път,
Няма нужда да плачете за този грешен момент
Ще танцуваме ли на тази жизнена музика? Ние ще?

 

Много добре! Освободете вашите птици от клетката
И ела при мен, усмихнат в тази радост
Обичам те всяка сутрин под палещото слънце.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691486
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.