Qucaqlayıb ağzımdan öp

 

Sevgilim! mənə yaxınlaş,
Qəzəblənmə, mən sənin sevginiyəm,
Mənim yerimdə başqası heç vaxt və ya heç vaxt olmayacaq.

 

Əgər düşünürsən ki, mən sevgimizi düşünmürəm
Siz səhv edirsiniz. tamam unudulub
Nə dediyimi xatırlayın? Başqası olmayacaq.

 

Zəhmət olmasa! Vizyonunuzdakı pərdələri bağlayın.
Əgər yadda saxla. Mən sənin həyatında yeganə sevgiyəm
Və bizim birliyimiz mənim mövcud olduğum hər şeydə realdır.

 

Öp məni! Öpüşümün dadını ağzında hiss et
Məni daha bərk qucaqla və de ki, məni sevirsən?
Bu son dəqiqələrdə məni daha məhəbbətlə öp.

 

Göz yaşlarını başqa vaxta saxla,
Bu yanlış an üçün ağlamağa ehtiyac yoxdur
Bu canlı musiqi ilə rəqs edək? Biz edəcəyik?

 

Cox yaxsi! Quşlarınızı qəfəsdən azad edin
Və bu sevinc içində gülümsəyərək yanıma gəl
Mən səni hər səhər yanan günəşdə sevirəm.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 10/01/2023
Código do texto: T7691479
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.