Sen benim için her şeysin

 

 

Ve eğer aşkımız böyleyse

Şafakta şarkı söyleyeceğim

Bu güzel sevgi şarkısını söylüyorum

Sadece benimle ilgilen.

 

aşkım düşerse

yukarı bak ve gör

Düşmezsem aşkım seninle

 

Hadi bu şarkıda dans edelim bebeğim

seninle dans etmek için deli oluyorum

bana sarılmanı seviyorum

Ve beni yükseğe çıkarıyor.

 

Benim için sıvını hissediyorum

Sen benim için her şeysin

Sıcak, kocaman, güzel ve romantik

Hayatımda olan bir tatlı.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690088
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.