تو برای من همه چیز هستی

 

 

و اگر عشق ما اینگونه باشد

سحر می خوانم

خواندن این آهنگ زیبای محبت

فقط مواظب من باش

 

اگه عشقم بیفته

نگاه کن و ببین

اگر زمین نخورم عشقم با توست

 

بیا با این آهنگ برقصیم عزیزم

من دیوانه ام که با تو برقصم

وقتی مرا در آغوش می گیری دوست دارم

و مرا به اوج می برد.

 

من مایع تو را برای من احساس می کنم

تو برای من همه چیز هستی

داغ، بزرگ، زیبا و عاشقانه است

شیرینی که تو زندگیم دارم

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 09/01/2023
Código do texto: T7690079
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.